Uutiset

huhti 17, 2017
Mammakeidas lopettaa toimintansa, sillä emme saaneet enää hallitusta kokoon. Imetystukikantoliinatapaamiset ja kantovälinelainaamo jatkavat kuitenkin entiseen malliin toimintaansa!
 

Perhepyöräilytapahtuma

Mammakeidas järjesti sunnuntaina 25.9. Perhepyöräilytapahtuman Purokadun isolla kentällä. Ajatuksena oli järjestää paikalle kokeiltavaksi erilaisia lasten ja tavaran kuljettamiseen soveltuvia pyöriä ja niitä saatiinkin paikalle oikein mukava määrä. Laatikkopyöriä löytyi niin sähköistettynä (Urban Arrow ja Nihola) kuin ilmankin (Bakfiets ja Christiania) ja laatikoiden lisäksi kokeiltavana oli Workcyclesin Fr8 -taakkapyörä ja Thule Chariot Cougar 2 -peräkärry sähköistetyn pyörän vetämänä. Iso kiitos kaikille pyöriä kokeiltavaksi tuoneille!

Pikkupyöräilijöille oli kokeiltavaksi myös potkupyöriä ja heitä varten oli rakennettu pieni pujottelurata, jota innokkaasti käytettiinkin. Tarjolla oli myös mehua ja keksejä pyöräilijöiden virkistykseksi.

Suunnitelmissa on järjestää uusi samanlainen tapahtuma keväälle ja yhteistyökuvioita hiottiin jo vähän alkuun Turun polkupyöräilijöiden kanssa. Jos et siis nyt päässyt paikalle kokeilemaan, mutta kiinnostusta on, järjestetään keväälle todennäköisesti uusi mahdollisuus!