Uutiset

huhti 17, 2017
Mammakeidas lopettaa toimintansa, sillä emme saaneet enää hallitusta kokoon. Imetystukikantoliinatapaamiset ja kantovälinelainaamo jatkavat kuitenkin entiseen malliin toimintaansa!
 

Imetystukiryhmä

Imetystukiryhmä

Imetyksen tuki ry:n imetystukiryhmä kokoontuu parillisina viikkoina torstaisin kello 17-19, MLL:n Leikkilässä, Forumissa (tilamuutokset mahdollisia, tarkista paikka alempaa!). Ryhmä on kaikille avoin ja ilmainen, eikä vaadi ilmoittautumista etukäteen. Ryhmää ohjaavat koulutetut vertaistukiohjajaat, eli imetystukiäidit. Ryhmässä keskustellut asiat pysyvät ryhmän sisällä ja toiminta on luottamuksellista. Tukiryhmässä saa apua akuutteihin imetysongelmiin, mutta ryhmään saa mielellään tulla myös jakamaan erilaisia imetyksen iloja ja suruja, hakemaan vertaistukea - vaikkapa yöhulinoihin tai tiheän imun kauteen - tai ihan muuten vaan puhumaan imetyksestä ja siihen liittyvistä asioista.

Turun imetystukiryhmän toimintaa voi seurata meidän omalla Facebook-sivulla, Turun seudun imetystuki!

Turun seudun imetystukiäideille voi lähettää sähköpostia osoitteisiin turku[at]imetys.fi ja kaarina[at]imetys.fi.

Imetystukea saa myös Facebookissa. Turkulaisille ja lähiseudulle on oma ryhmä, Turun seudun Maitopiiri ja imetystukea saa toki myös Imetyksen tuki ry:n valtakunnallisesta ryhmästä.

Voinko tulla imetystukiryhmään? - Usein kysyttyjä (tai ainakin mietittyjä) kysymyksiä imetystukiryhmästä.

KESÄKAUDEN IMETYSTUKIRYHMÄT

Turku:
1.6. Riittääkö maito? - Imetyksen turvamerkit
6.7. Julki-imetys - missä voin imettää? HUOM! Tapaamme Kupittaan Seikkailupuistossa, pienten aidatussa puistossa (Kupittaankatu 2).
10.8. Rintaraivarit ja -lakot

Teemakerroilla on aiheesta aluksi pieni alustus ja keskustelua jatketaan kävijöiden toiveiden mukaan. Kaikille teemakerroille voi tulla myös, vaikka itse teema ei olisikaan ajankohtainen tai ei kiinnostaisi, apua saa aina myös kaikkiin muihinkin imetystilanteisiin!

Paikka: MLL:n Varsinais-Suomen piirin Leikkilä, Forum-kortteli (Linnankatu 11).
Tilamuutokset mahdollisia, sillä Leikkilän tila ei välttämättä ole käytössämme koko kautta. Tiedotamme mahdollisesta tilan vaihtumisesta tällä sivulla ja Facebookissa Turun seudun Maitopiirissä.

Imetystukiäiti on tavattavissa maanantaina 19.6. MLL:n Perhekeskus Marakatin vauvakahvilassa klo 12:30 alkaen, Perhetalo Heidekenissä 1. kerroksessa (Sepänkatu 3, Turku)!


Imetystukiryhmä kokoontuu nyt myös Kaarinassa

Kaarinan imetystukiryhmä kokoontuu kerran kuussa torstaisin klo 18:00-19:30.

Kokoontumisten päivämäärät kevätkaudella 2017:
19.1. , 16.2. , 16.3. , 13.4. , 11.5. ja 8.6.

Paikka: Kaarinan SOS-Lapsikylä, Luhtikatu 2A

Tervetuloa jutustelemaan imetyksen iloista ja haasteista!

Edellinen sivu: Imetys  Seuraava sivu: Kantaminen