Uutiset

huhti 17, 2017
Mammakeidas lopettaa toimintansa, sillä emme saaneet enää hallitusta kokoon. Imetystukikantoliinatapaamiset ja kantovälinelainaamo jatkavat kuitenkin entiseen malliin toimintaansa!
 

Kantoliinatukihenkilökoulutus

Mammakeidas järjestää yhteistyössä Kantoliinayhdistyksen kanssa kantoliinatukihenkilökoulutuksen sunnuntaina 1.11.2015 klo 9:30-17:00.

Tukihenkilökoulutus on suunnattu tukihenkilönä toimimista suunnitteleville tai jo vähän aikaa tukihenkilönä toimineille. Päivän aikana käydään läpi tukihenkilönä toimimista, kantamisen ergonomiaa, sekä trikooliinan, kudotun liinan, rengasliinan ja kantoreppujen käytön opastamista.

Koulutuksen hinta on 25 euroa ja se sisältää kahvin tai teen välipalan kanssa aamupäivällä ja iltapäivällä. Lounas on omakustanteinen, mutta halukkaat voivat osallistua ruuan yhteistilaukseen. Tilassa on mahdollista myös lämmittää omia eväitä.

Ilmoittautumiset verkkolomakkeella 25.10. mennessä. Ilmoittautuminen on sitova, eli ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan koulutusmaksun! Koulutus järjestetään, mikäli saadaan vähintään 8 osallistujaa. Lisätietoja koulutuksesta saa Sirri Aroselta osoitteesta turunkantovalinelainaamo[at]gmail.com. Koulutusmaksut laskutetaan 26.10 ja ne tulee olla maksettuna koulutukseen mennessä.

Aikataulu
Koulutus alkaa 9:30 aamupalalla ja tutustumisella, lounastauon pidämme n. 11:30 ja iltapäiväkahvit tarjoillaan n. 15:00. Olethan ajoissa paikalla, että ehdimme käymään kaiken tarvittavan päivän aikana läpi. Koulutus päättyy 17:00.

Paikka
Koulutus pidetään Mammakeitaan tiloissa osoitteessa Pitkämäenkatu 4, Turku, Lastenkirppis PikkuSiilin yhteydessä, Manhattanin liikekeskukessa. Pihalla on kirpputorin parkkitilaa. Keskustasta paikalle pääsee bussilla nro 20, sopivaa reittiä voi hakea Brahe Reittioppaasta, kauempaa tulevat voivat syöttää lähtöpisteeksi linja-autoaseman tai rautatieaseman.

Mukaan
Tarvitset mukaasi muistiinpantovälineet, sekä trikooliinan, kudotun liinan, kantorepun ja rengasliinan. Mukaan kannattaa ottaa myös sidontaharjoitusnukke tai muu sopiva nukke tai pehmolelu, jota voi käyttää harjoitellessa. Jos et saa mukaasi jotain näistä välineistä, ilmoita siitä ilmoittautumislomakkeella, jolloin hankimme sellaisen paikalle. Sylivauvat voivat olla mukana koulutuksessa, mutta isommat lapset kehoitamme jättämään muiden hoidettavaksi koulutuksen sujuvuuden takaamiseksi.

Edellinen sivu: Toimiva perhe -kurssi  Seuraava sivu: Yhteystietoja