Uutiset

huhti 17, 2017
Mammakeidas lopettaa toimintansa, sillä emme saaneet enää hallitusta kokoon. Imetystukikantoliinatapaamiset ja kantovälinelainaamo jatkavat kuitenkin entiseen malliin toimintaansa!
 

Hallitus

Mammakeidas ry:n hallituksen jäsenet 2016

Sirri Aronen, puheenjohtaja, nettivastaava

Olen Sirri Aronen, kahden lapsen (Alma 9/06 ja Aatos 12/13) äiti. Olen tällä hetkellä kotona kupuksen kanssa ja aion näillä näkymin kotiäitiyttä jatkaa vielä tovin. Tutustuin Mammakeitaaseen jo esikoisen vauva-aikana ja kävin muutaman kerran perhekahvilassa, mutta en koskaan oikein kunnolla lähtenyt toimintaan mukaan. Kestovaipat, kantaminen, ekologisuus, imetys ja muut Mammakeitaan toiminnan ytimessä olevat asiat olivat kuitenkin jo silloin osa päivittäistä arkea ja suuren mielenkiinnon kohteita. Kuopuksen synnyttyä pääsin jälleen näiden lempipuuhieni pariin ja ensimmäisen perhekahvilakäynnin jälkeen solahdin suoraan Mammakeitaan hallitukseen ja mukaan toimintaan. Vuoden 2016 elokuussa minut valittiin puheenjohtajaksi ja vastaan myös nettisivujen päivittämisestä ja huolehdin kantovälinelainaamosta, sekä järjestän kantoliinatapaamisia ja toimin imetystukiäitinä.

Olen aina valmis juttelemaan ja neuvomaan tarpeen vaatiessa.

 

Emma Ringvall, varapuheenjohtaja

Olen Emma, neljän lapsen (10/05, 6/08, 7/12, 12/14) äiti. Mammakeitaalle löysin aikoinaan kaivatessani vertaistukea vanhemmuuteen ja lapsen hoitoon. Mammakeitaalla kukaan ei kyseenalaistanut kestovaippailua, kantoliinailua ja pitkää imetystä.
Olen imetysohjaaja ja Imetyksen tuki ry:n imetystukiäiti ja ohjaan imetystukiryhmää.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kristiina H., rahastonhoitaja, avustusvastaava, jäsenvastaava

Olen Kristiina, keväällä 2011 syntyneen Annin äiti.

Ensimmäinen kosketukseni Mammakeitaaseen on ollut kymmenen vuotta sitten, kun kävin yhdistyksen järjestämässä Perhe emon suojissa –tapahtumassa ystäväperheen seurassa. Vuosia myöhemmin tuoreena äitinä yhdistys muistui mieleeni. Kun Mammakeitaan syyskausi pyörähti käyntiin elokuussa 2011, hakeuduin toimintaan mukaan. Viihdyin hyvin Mammakeitaalla ja aloin käydä säännöllisesti yhdistyksen toiminnassa, kuten imetystukiryhmässä ja perhekahviloissa. 

Olen ollut yhdistyksen hallituksessa vuodesta 2012 alkaen ja ehtinyt toimia jäsenvastaavana ja rahastonhoitajana. Jälkimmäistä pestiä hoidan vuoden 2016 hallituksessa neljättä kautta. Olen ollut hallituspestin lisäksi mukana järjestämässä Mammakeitaalla niin kantoliina- ja kestovaippa-aiheista toimintaa kuin perhekahviloiden teemakertoja, kuten sormiruoan kokkailu yhdessä ja askarteluhetkien vetämistä. Nykyisin minua kiinnostaa erityisesti lempeään vuorovaikutukseen ja isompien lasten vanhemmuuteen liittyvä toiminta.

Parasta Mammakeitaalla on mukavan rento ilmapiiri ja vertaistuki vanhemmuuteen liittyvissä asioissa. Vaihdan mielelläni ajatuksia muiden kanssa kaikesta maan ja taivaan välillä.

 

Mia Lindeman, sihteeri, aktiivivastaava

Mun nimi on Mia. Löysin Mammakeitaalle imetystukiryhmän kautta syksyllä 2013 ja ihastuin ensisilmäyksellä porukkaan. Mammakeitaan hallitukseen lähdin mukaan keväällä 2016. Tällä hetkellä eniten kiinnostaa lempeään vuorovaikutukseen ja vertaistukeen liittyvät teemaillat ja toiminnan kehittäminen.

 

Tuuli Puolimatka, jäsenetuvastaava

Hei, olen Tuuli. Tutustuin Mammakeitaaseen vuonna 2011, esikoiseni syntymän aikoihin. Kävin silloin satunnaisesti perhekahvilassa ja kantoliinatreffeillä, oli mukavaa saada vertaistukea toisilta samanhenkisiltä äideiltä.

Kantoliinajuttujen lisäksi sydäntä lähellä ovat imetysasiat ja silloin tällöin olen mukana myös imetystuki-illoissa tukiäidin roolissa. Kouluttauduin doulaksi 2015 toisen lapseni syntymän jälkeen ja doularyhmämme Doularyhmä Å toimii yhteistyössä Mammakeitaan kanssa järjestäen doulailtoja ja Aktiivinen synnytys ry:n keskusteluiltoja. Olen ollut viime vuodesta asti mukana myös Mammiksen synnytysvalmennuksissa, jotka ovat olleet todella suosittuja. Aiemmin olen pyörinyt mukana toiminnassa aktiivijäsenen statuksella, mutta nyt 2016 lähtien myös hallituksessa.

 

Elina Satopää, tilavastaava

Olen Elina Satopää, -15 syntyneen pojan äiti. Tällä hetkellä olen hoitovapaalla. Mammakeitaan toimintaan olen tullut mukaan vuonna 2016. Sydäntä lähellä on erityisesti imetysasiat.


Laura Halminen, tiedotusvastaava

Olen Laura, kahden jäbän (04/14 ja 04/15) äiti. Mammakeitaalle löysin tieni kuopuksen syntymän jälkeen, kun hain tukea ja apua imetykseen. Aihe tulikin läheiseksi, ja kesällä 2016 kouluttauduin imetystukiäidiksi. Mammakeitaan hallitukseen hyppäsin mukaan syksyllä 2016, ja siellä nyt hääräilen lähinnä imetystukiryhmän parissa.

Edellinen sivu: Toimintamme perusajatus  Seuraava sivu: Jäseneksi Mammakeitaaseen